esteng
AvalehtFirmastKontaktTellimineJärelmaksOstukorv
Tooted

Liisi järelmaks

Liisi limiidipäring

ESTO järelmaks

ESTO 3




ESET

DELL

Tellimine

1. Kehtivus
Käesolevad tingimused kehtivad DIGIMARKET`i internetipoest tellitud kaupadele.

2. Hind ja kaubad
Kõik DIGIMARKET`i kodulehel olevate toodete hinnad on eurodes ja sisaldavad 22% käibemaksu. Kõikide kaupade pildid on illustratiivsed, kui ei ole märgitud teisiti. Müügil olevate kaupade puhul on valdavalt tegu kasutatud toodetega, uued tooted on selekteeritavad vastavatele kaubagruppidele klikkides.
NB! Hinnad kodulehel ja kauplustes võivad erineda!

3. Tellimuse vormistamine
Olles välja valinud sobiva kauba, klikkige nupule "Lisa ostukorvi", avanenud lehel saate sisestada enda andmed. Samuti saate muuta kauba kogust. Tellimuse saate kinnitada klikkides nupule "Kinnita tellimus". Tehtud tellimus saadetakse koheselt ka Teie e-posti aadressile. Tellimus on aluseks kauba eest tasumiseks. Originaalarve saadetakse Teile koos kaubaga.

4. Kauba kohaletoimetamine
Tellimuse vormistamise lehel kontrollige, et Teie aadress oleks õige. Kohaletoimetamine toimub  vastavalt soovile kas DPD,  Smartpost ´ iga, POST24 või  Venipak Kulleriga, kes toimetab kauba otse Teie koju või tellimusel märgitud aadressile. Kauba saatmist ei toimu enne, kui Meie  kontole on laekunud ettemaks kogu tellimuse järgi tasumisele kuuluva summa ulatuses.

Tooted antakse kulleri poolt Teile üle koos saatelehega. Enne saatelehe allkirjastamist soovitame tungivalt toodete pakend üle vaadata ja selle väliste vigastuste korral toodet mitte vastu võtta. Palume Teil vigastatud pakendiga toode tagastada kullerile ning teatada sellest Meile elektronposti teel info(ät)digimarket.ee. Tellimused, mille summa ületab 255 €, saadame DPD, Smartpost`i või POST24 vahendusel kohale tasuta.  Kulleri puhul on al. 500 €  tasuta.

NB! Saadetise kättesaamisel Kullerilt, on SAAJA kohustus veenduda, et pakk oleks terve ja transpordikahjustuseta! Avage saadetis ja veenduge ka paki sisu seisus, enne kui annate kullerile allkirja, et paki vastu võtnud olete.
Hilisemaid pretensioone EI RAHULDA!

5. Tellimuse tühistamine
NB! Teie tellimus tühistatakse, kui Te ei ole ettemaksu tasunud 5 tööpäeva jooksul tellimuse vormistamise hetkest arvates.

Tehtud tellimuse saate tühistada saates vastava teate info(ät)digimarket.ee või helistate 77 60 230. Kui kaup on juba laost välja saadetud, siis tellimust enam tühistada ei saa!

6. Tellimuse täitmise tähtajad
Tellimuse täitmise tähtajad on 1-4 tööpäeva, sõltuvalt tellimusest. Täpse tarneaja teatame Teile telefoni või e-posti teel 1 tööpäeva jooksul peale ettemaksu laekumist.

6.1 Lepingust taganemise õigus ja raha tagastamine
Tarbijal on õigus sidevahendi abil sõlmitud lepingust taganeda põhjust avaldamata 14 päeva jooksul.
Asja ostmise puhul algab tähtaeg asja üleandmisest tarbijale.
Teenuse puhul aga algab taganemistähtaeg lepingu sõlmimisest (VÕS § 56 lg 1)
Kauba peab tarbija müüjale tagastama hiljemalt 14 päeva jooksul taganemisavalduse tegemisest (VÕS § 562 lg 1)
Kauba tagastamisega seotud kulutused tasub tarbija!
Raha tagastatud kauba eest kantakse ostja pangakontole 30 päeva jooksul
Taganemise õigus EI KEHTI juriidilistele isikutele (OÜ, AS, FIE jne)

7. Garantii
DIGIMARKET  annab internetipoest ostetud kasutatud kaupadele 3 (kolme) kuulise garantii, mis hakkab kehtima kauba üleandmise hetkest. Kui kasutatud tootel on alles veel tootjagarantiid kauem kui 3 kuud, siis kehtib loomulikult tootjapoolne garantii, mitte meie 3 kuud.
Uute kaupade garantii on 1-3 aastat, vastavalt tootja poolt antavale garantiile. Uutel printerite kulumaterialidel on garantii 6 kuud.

Garantii EI KEHTI kasutatud sülearvutite akudele, printerite kulumaterjalidele, loomulikul teel kuluvatele seadmetele ja nende osadele (mehhaanilised osad, korpuse loomulik kulumine, ventilaatorid jne) samuti kui toodet on ise remonditud või on seda teinud mittekvalifitseeritud firma.
Garantiiremonti saadetava kauba transpordi eest tasub saatja.
Kui remonti saadetud tootel viga ei leita või see on tekkinud toote väärkasutusest, tasub ka tagasisaatmise kulud klient.

8. Isikuandmete kogumine ja kasutamine
8.1. Digimarket OÜ on võtnud endale kohustuse kaitsta klientide ja kasutajate privaatsust. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad kliendi andmete kogumist, kasutamist, avaldamist, edastamist ja talletamist. Meie tegevus internetis on kooskõlas kõigi asjakohaste tegevuste ja vastavate Euroopa Liidu õigusaktide ja Eesti Vabariigi seadustega.

8.2. Isikuandmed on andmed, mida Digimarket kogub üksikisiku tuvastamiseks või temaga ühenduse võtmiseks. Isikuandmete kogumine võib toimuda kliendi nõusolekul järgnevatel viisidel:

Kontaktandmete (sh teie nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel meie veebilehel või kaupluses veebilehe kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu ostu või tellimuse sooritamisel meie e-poes (e-pood võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi ja telefoninumbrit) järelmaksutaotluse esitamisel.

8.3. Kogutud isikuandmete abil saame teavitada kliente Digimarketi uudistest, kampaaniatest ja tulevastest sündmustest. Klient, kes ei soovi olla meie uudiskirjaloendis, saab ennast sellest igal ajal eemaldada. Kogutud isikuandmeid kasutame ka kauba kohaletoimetamiseks ning kliendi ees võetud kohustuste täitmiseks. Kliendi paremaks teenindamiseks võib Digimarket avaldada teavet üksikute kasutajate kohta kolmandale osapoolele, kes osutab Digimarketi teenuseid ning on lepinguga kohustunud hoidma jagatud teavet konfidentsiaalsena. Kolmandaks osapooleks on näiteks meie partner, kelle ülesanneteks on e-poes müüdavate kaupade transport või järelmaksu teenuse pakkumine. 

8.4. Digimarket rakendab kõiki ettevaatusabinõusid (sh administratiivsed, tehnilised ja füüsilised meetmed) kliendi isikuandmete kaitsmiseks. Juurdepääs andmete muutmiseks ja töötlemiseks on ainult selleks volitatud isikutel.

8.5. Digimarket võib kasutada Ostja isikuandmeid oma õiguste kaitseks ning edastada oma õiguste kaitseks vajalikus ulatuses Ostja isikuandmeid kolmandatele isikutele.

8.6. Kõik Digimarket e-poe külastamise ja ostude sooritamise käigus teatavaks saanud kliendi isikuandmeid käsitletakse kui konfidentsiaalset infot. Krüpteeritud andmesidekanal pankadega tagab ostu sooritaja isikuandmete ja pangarekvisiitide turvalisuse.

8.7. Ostjal on õigus kontrollida teda ennast puudutavaid isikuandmeid ning paluda neid muuta või kõrvaldada oma isikuandmed andmebaasist.

8.8. Jätame endale õiguse vajadusel privaatsustingimusi muuta. Meie veebilehte kasutama asudes, eeldame, et olete nende põhimõtetega tutvunud ning nõustute nendega. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust aadressil info(ät)digimarket.ee